Przywitaj Nowy

nye2026-year

Jedyna taka noc w roku...

...wkrocz w Nowy Rok w miejskiej Jungli...
31.12.2025 od godziny 20:00

Wyjątkowe menu
na przywitanie Nowego Roku

Bufet przekąsek zimnych:

Shokupan z wolno pieczonym rostbefem w sojowo miętowej marynacie, parmezan, marynowane grzyby shimeji, kolendra, marynowane chili, dresing imbirowy

Pszenne mini taco z colesławem blue cheese, szarpaną wołowiną, salsą awokado i parmezanem

Tatar z marynowanych grzybów shitake, majonez wegański, musztarda francuska, daikon, piklowana cebula, prażynka z tapioki

Carpaccio z polędwicy wołowej marynowane w shichimi togarashi, kizami wasabi, marynowane grzybki shimeji, parmezan

Serek wegański z marynowanym ogórkiem, grzybami shimeji, glony wakame, chrupiące panko, prażynka nori

Shokupan z kremowym serkiem, kawiorem tobikko i pistacjami

Futomaki roll z krewetką w panko, ogórkiem, tykwą, serkiem Philadelphia, grillowanym łososiem , spicy mayo i granatem

Bakłażan, serek Philadelphia, nduja, tahini, orzechy, kolendra, mięta

Sashimi z łososia, ponzu, biały sos sojowy z dashi, olej jalapeno, sól maldon, masago arae, kolendra

Sałatka z makaronem ryżowym, grzybami mun i chrupiącymo warzywami

Sałatka z kozim serem, pomarańczą, selekcją chrupiących sałat, kaszą bulgur i orzechem włoskim i burakiem boldor

Bufet przekąsek ciepłych:

Krokiety z chorizo i krewetki w migdałowym panko

Kraftowe Samosy z chutneyem z chili i kolendry

Kalafiorki panko

Żeberka w sosie teriyaki

Satay z kurczaka w sosie orzechowym

Kukurydziany bakłażan z sosem sweet chili i sezamem

Pierożki mandu z kim chi i wieprzowiną

Tajskie placki kukurydziane z sosem sweet chili

Dania główne:

Azjatycki bulion wołowy z grzybami mun, kiełkami fasoli mung, dymką

Polędwiczka wieprzowa w sosie śliwkowym z chrupiącymi warzywami i ryżem jaśminowym

Paella z kurczakiem, chorizo i owocami morza

Butter paneer czyli kremowy sos na bazie pomidorów z indyjskim serem paneer, podany z parowanym ryżem i chlebem nan

Desery:

Krucha tartaletka z kremem bananowym z czekoladą i chipsem bananowym

Kokosowa panacotta z mango i marakują

Brownie ze słonym karmelem i orzeszkami

O PÓŁNOCY:

Rozgrzewający bulion z kaczki, pełen głębokiego smaku i delikatnych przypraw.

Kieliszek wina musującego na przywitanie Nowego Roku!

Przywitaj Nowy Rok na parkiecie w Jungli  przy najlepszej muzyce granej na żywo przez naszego DJa!

Koktajle i alkohole