logo-s

Jedyna taka noc w roku...

...wkrocz w Nowy Rok w miejskiej Jungli

Dziękujemy!
Sprzedaż wejściówek zakończona.
Do zobaczenia 31 grudnia.

Menu sylwestrowe

Fingerfood na zimno:

Vol-au-vent’y z ciasta francuskiego szprycowane pastami:
– tajską z ciecierzycy z masłem orzechowym, orzeszkami i sweet chilli
– fasolową z awokado i czarnuszką
– humus z groszku z tofu i miętą
– śliwkowe pate z kurzych wątróbek z granatem

Mini taco shells z szarpaną wołowiną, pastą awokado, marynowaną cebulką i parmezanem

Carpaccio z polędwicy wołowej marynowanej w shichimi togarashi, wasabi mayo, marynowane grzybki shimeji

Tatar z łososia z czerwoną cebulą, awokado, kiełkami rzodkiewki i kawiorem

Fingerfood na ciepło:

Wegetariańskie mini sajgonki

Samosy wegetariańskie

Halloumi w miodzie z orzeszkami

Kalmary panierowane

Pierożki gyoza z kaczką

Satay z kurczaka

Żeberka w sosie teriyaki

Sałatki:

Mix chrupiących sałat, fasolka edamame, takuan, krewetki koktajlowe, sos sezamowy

Green papaya salad z kapustą pekińską, fasolką szparagową, orzeszkami ziemnymi, pomidorami i papryką

Tajska sałatka z kurczakiem curry, ryżem i ananasem

Bufet dań ciepłych:

Dyniowe curry z ciecierzycą, warzywami stir-fry i ryżem jaśminowym (vege)

Wieprzowina w sosie czosnkowo ostrygowym, grzyby mun, marchew, pak choi, fasolka szparagowa, groszek z ryżem jaśminowym

Kurczak w sosie słodko – kwaśnym w sezamie, pieczone bataty w ziołach, surówka z pora i czerwonej kapusty

Bufet deserowy:

Kruche tartaletki ze słonym kajmakiem i orzeszkami

Brownie z migdałami

Krem jogurtowo – śmietankowy na chrupiącym czekoladowym spodzie, żel mango – marakuja

Po północy, w Nowym Roku:

Krem z kukurydzy (vege)

Tajska zupa z kurczakiem

Kieliszek wina musującego na przywitanie Nowego Roku!

logo-s