Delikatna bagietka z wolno pieczonym rostbefem z parmezanem, marynowanymi grzybami shimeji oraz kolendrą.
Tost z shokupan z kałamarnicą souse vide podany z emulsja z grillowanych brzoskwiń i wędzonych papryczek.
Tost z shokupanu z pastą z bakłażana i suszonych pomidorów, z labnehem truflowym, kolendrą, chili oraz orzechami włoskimi.
Tatar z łososia w delikatnej marynacie miso, z dodatkiem glonów wakame, kremowego awokado i chrupiącego ogórka, zwieńczony prażynką z nori.
Soczyste mini burgery z szarpaną wołowiną, podane z chutney z ananasa i sosem z wędzonych papryczek. Uzupełnione colesławem z blue cheese.
Aromatyczne mini burgery z grillowanym halloumi, podane z chutney z ananasa i sosem z wędzonych papryczek.
Chrupiące taco shels wypełnione aromatyczną wołowiną bulgogi, świeżą salsą z awokado, z limonkowym majonezem.
Delikatny tatar z marynowanych grzybów shiitake, podany z wegańskim majonezem i francuską musztardą.
Gravlax z łososia marynowany w buraku, podany z majonezem koperkowym i pudrem z oliwek.
Sałatka z kozim serem, pomarańczą, kaszą bulgur i orzechem włoskim.
Sałatka z krewetkami mango, granatem, glonami wakame oraz kompresowanym ogórkiem.
Krokietasy z chorizo i krewetki w migdałowym panko.
Indyjskie samosy z sosem z chili oraz kolendry.
Tajskie arancini z szarpaną wołowiną.
Kalafiorki w panko z słodko-ostrym sosem.
Żeberka w sosie teriyaki
Satay z kurczaka w sosie orzechowym
Mini Falafele z cieciorki oraz kukurydzy.
Soczysta wieprzowina w aromatycznym sosie syczuańskim, podana z delikatnym ryżem parowanym.
Delikatne koreańskie kluski ryżowe tofu oraz kimchi.
Kremowe butter chicken, podany z parowanym ryżem jaśminowym oraz pieczywem naan.
Ptysie wypełnione lekkim kremem cytrusowym.
Mini tarty pistacjowe z kremem pistacjowym oraz malinami.
Deser czekoladowo-wiśniowy z dodatkiem ziemi bananowej.
Rozgrzewający bulion z kaczki, pełen głębokiego smaku i delikatnych przypraw.
Przywitaj Nowy Rok na parkiecie w Jungli przy najlepszej muzyce granej na żywo przez naszego DJa!