Dziękujemy! Sprzedaż wejściówek zakończona. Do zobaczenia 31 grudnia.
Menu sylwestrowe
Fingerfood na zimno:
Vol-au-vent’y z ciasta francuskiego szprycowane pastami: – tajską z ciecierzycy z masłem orzechowym, orzeszkami i sweet chilli – fasolową z awokado i czarnuszką – humus z groszku z tofu i miętą – śliwkowe pate z kurzych wątróbek z granatem
Mini taco shells z szarpaną wołowiną, pastą awokado, marynowaną cebulką i parmezanem
Carpaccio z polędwicy wołowej marynowanej w shichimi togarashi, wasabi mayo, marynowane grzybki shimeji
Tatar z łososia z czerwoną cebulą, awokado, kiełkami rzodkiewki i kawiorem
Fingerfood na ciepło:
Wegetariańskie mini sajgonki
Samosy wegetariańskie
Halloumi w miodzie z orzeszkami
Kalmary panierowane
Pierożki gyoza z kaczką
Satay z kurczaka
Żeberka w sosie teriyaki
Sałatki:
Mix chrupiących sałat, fasolka edamame, takuan, krewetki koktajlowe, sos sezamowy
Green papaya salad z kapustą pekińską, fasolką szparagową, orzeszkami ziemnymi, pomidorami i papryką
Tajska sałatka z kurczakiem curry, ryżem i ananasem
Bufet dań ciepłych:
Dyniowe curry z ciecierzycą, warzywami stir-fry i ryżem jaśminowym (vege)
Wieprzowina w sosie czosnkowo ostrygowym, grzyby mun, marchew, pak choi, fasolka szparagowa, groszek z ryżem jaśminowym
Kurczak w sosie słodko – kwaśnym w sezamie, pieczone bataty w ziołach, surówka z pora i czerwonej kapusty
Bufet deserowy:
Kruche tartaletki ze słonym kajmakiem i orzeszkami