Sprzedaż zakończona. Dziękujemy i zapraszamy.
Pieczony por w Nori z sosem na bazie pasty doenjang, olejem sezamowym oraz prażoną ciecierzycą.
Kwiat bananowca w sosie tonkatsu, podany na risotto z czerwonego ryżu z solirodem oraz piklowanym kalafiorem.
Pistacjowy sernik z malinami w polewie z białej czekolady. żelką malinową i białą czekoladą.
Pieczony por w Nori z sosem na bazie pasty doenjang, olejem sezamowym oraz prażoną ciecierzycą.
Hanger steak w azjatyckim demi glace, podany na puree ziemniaczanym z posypką furikake oraz warzywami z woka.
Pistacjowy sernik z malinami w polewie z białej czekolady. żelką malinową i białą czekoladą.
Granat / miód / wino musujące alkoholowe lub bezalkoholowe (wersja alkoholowa lub bezalkoholowa do wyboru w lokalu)