14 luty 2024

Sprzedaż zakończona. Dziękujemy i zapraszamy.

Menu wegetariańskie

Przystawka

Pieczony por w Nori z sosem na bazie pasty doenjang, olejem sezamowym oraz prażoną ciecierzycą.

Danie główne

Kwiat bananowca w sosie tonkatsu, podany na risotto z czerwonego ryżu z solirodem oraz piklowanym kalafiorem.

Deser

Pistacjowy sernik z malinami w polewie z białej czekolady. żelką malinową i białą czekoladą.

Menu mięsne

Przystawka

Pieczony por w Nori z sosem na bazie pasty doenjang, olejem sezamowym oraz prażoną ciecierzycą.

Danie główne

Hanger steak w azjatyckim demi glace, podany na puree ziemniaczanym z posypką furikake oraz warzywami z woka.

Deser

Pistacjowy sernik z malinami w polewie z białej czekolady. żelką malinową i białą czekoladą.

Dla wszystkich zakochanych Walentynkowy Spritz w prezencie.

Granat / miód / wino musujące alkoholowe lub bezalkoholowe (wersja alkoholowa lub bezalkoholowa do wyboru w lokalu)