– Tatar z łososia z majonezem oraz pudrem z żółtek, kompresowany ogórek w oliwie koperkowej z marynowaną cebulą
– Panierowane sery z salsą mango-jalapeño
– Tajskie kulki mięsne z kolendrą, limonką i srirachą
– Tatar z polędwicy wołowej na grzance z marynowanymi grzybkami shimeji, marynowaną czerwoną cebulką i musztardą francuską
– Szarpana wołowina z sosem serowym podana na grzance z chrustem ryżowym
– Tartaletki z ciasta francuskiego z farszem warzywnym oraz kozim serem
– Tartaletki z ciasta francuskiego z patte z kurzych wątróbek, sosem śliwkowym i granatem
– Carpaccio z ośmiornicy z rukolą, srirachą i zestem z cytryny
– Sałatka z marynowanym śledziem oraz kompresowanym jabłkiem w oliwie koperkowej
– Tajska sałatka z kurczakiem curry, ryżem i ananasem
– Mix chrupiących sałat z fasolką endamame, takuan, krewetkami koktajlowymi w sosie sezamowym
– Quiche z boczkiem i parmezanem
– Wegetariańskie mini sajgonki
– Indyjskie pierożki Samosa
– Halloumi w miodzie z orzeszkami
– Satay z kurczaka w sosie orzechowym
– Żeberka w sosie teriyaki
– Pierożki gyoza z kurczakiem podane z warzywami w sosie unagi
– Smażony ryż z warzywami (vege)
– Wieprzowina w sosie ostrygowym podana na czarnym ryżu z jagodami goi
– Sernik ze słonym karmelem
– Schłodzony krem śmietanowo kokosowy, na chrupiącym czekoladowym spodzie z żelem mango-marakuja
– Tartaletki z kremem z palonej białej czekolady i orzeszkami
– Marokańska harira z cieciorką, soczewicą, selerem naciowym i kurczakiem